DJ & Karaokepalvelut

Eventviihde Oy:n tiskijukat ovat kiertäneet Suomea ja viihdyttäneet juhlakansaa jo yli parinkymmenen vuoden ajan.
Kansan sydämiin ovat jääneet muun muassa Levin ja Rukan after ski-bileet, joissa tiskijukkamme ovat viihdyttäneet hiihtokansaa vuosi toisensa jälkeen.

Olitpa järjestämässä syntymäpäivä-, ylioppilas- tai vaikkapa hääjuhlia, saat meiltä käyttöösi ammattitaitoisen DJ:n, joka huolehtii tapahtumasi musiikista ja ylläpitää tunnelmaa.
Järjestämme DJ:t myös ravintolaan tai yökerhoon.

Illan isäntää, emäntää tai karaokevetäjää voidaan vaihdella esim. illan livemuusikin tai teeman mukaan tai vaikka viikonpäivän mukaan.

Yrityksemme tuottaa DJ-palveluiden lisäksi myös karaokepalveluja. Meiltä saat niin karaokevetäjät  kuin pelkät laitteistotkin. Laitteistoissamme on tuhansia suomalaisen karaoken huippuhittejä.

Olemme ratkaisu, kun tarve on jatkuvaa, mutta tarkeitä ovat myös yksittäiset ns. keikkaluonteiset tilaisuudet. Palvelumme helppouden kautta tulee asiakkaalle vähemmän vaivaa, työ helpottuu, aikaa säästyy ja tuottavuus paranee.

Heitä meille haaste ja anna mahdollisuus käyttää luovuutta suunnittelussa, niin uskomme, ettei DJ- tai yökerhotoimintasi jää varjoon.

Suomen parhaat hiihtokeskukset löydät täältä

Copyright © 2018 Eventworks Oy.