Esiintymislavat / Trussirakenteet

Monikäyttöiset Nivtec lavaelementit ovat budjettitehokas ratkaisu. Käytämme ainoastaan Nivtec-flexibel lavapohjaa joka mahdollistaa kaikkien lavarakenteiden rakentamisen kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Muotinäytöksen catwalk, teatterilava, megafestarin esiintymislava tai vaikka lähitorilla puhuvan politiikon puhujakoroke, katsomo, erikoisportaat – tässä käyttöesimerkkejä Nivtec-lavaelementeillemme.

Esiintymislavan saat juuri sen kokoisena kuin tahdot. Lavan korkeus voidaan säätää 20 cm:stä jopa 1,6 metriin. Lavan pinta on väriltään tummanharmaa ja tarvittaessa siihen voidaan asentaa koko lavan peittävä matotus.

Lavan etu- ja sivureunoilla on tarrat, joihin saa kiinnitettyä mustan maskikankaan. Kaikkiin lavavaihtoehtoihin saa myös portaat ja kaiteet. Lava-asennuksemme vaativat keskimäärin 60 % vähemmän jalkoja toisiin lavarakenteisiin verrattuna, joten palvelumme toimitus on nopeaa ja myös järkevän hintaista.

Etuna tuotteessamme on myös se, että elementtien asentaminen on mahdollista tietyissä rajoissa myös epätasaisille alustoille.

Nivtec elementeillä voidaan toteuttaa myös useat erilaiset raiseritarpeet. Rullaraiserit helpottavat ja nopeuttavat artistivaihtoja ja ovat olennainen osa festivaaliaikataulun onnistumisessa. Kesän aikana toimitamme raiserit kymmenille festareille ja varastostamme löytyykin yli 300 rullajalkaa eri korkeuksin

Lavan katteeksi ja tekniikan ripustamista varten voimme toimittaa Prolyte trussisupportin. Yleisimmät toimittamamme trussikattokoot ovat 12x10m ja 8x6m korkeuden ollessa 7,5m, mutta myös muita kokoja löytyy.

Lavatoimituksiin on saatavissa myös alumiiniset paineaidat lavan eteen

Lava toimii festivaalin mainoksena.

Sosiaalisen median myötä lavan visuaalinen markkinointihyöty on kasvanut.

Huomaa, että näyttävä lava tuo yleisölle festivaalitunnelman. Lavan sivusiipien sekä harjakolmion mainostulosteet mahdollistavat yhteistyökumppaneille näkyvän markkinointipaikan ja tuovat samalla helpotusta festivaalin budjettiin.

Toimitamme lähes kaikkien lavatoimitustemme oheessa festivaaleille myös lavatulosteet, oikean kokoisina sekä tarkoituksenmukaisista laadukkaista materiaaleista valmistettuina.

Teltat

Olemme toimittaneet lukuisia kalustettuja ja somistettuja telttoja erilaisiin juhliin ja muihin tapahtumiiin. Suunnittelemme telttojen tilankäytön ja rakennamme niihin tarvittaessa esim. kankaisia väliseiniä, kovan lattian tai vaikkapa matotuksen.

Teltat tarjoavat suojan ruokailulle, vastaanotolle, tarjoilupisteille sekä ohjelmanumeroille säästä riippumatta. Teltat on nopea koota ja purkaa. Telttoja yhdistelemällä on mahdollisuus luoda myös suurempia telttakokonaisuuksia.

Omasta varastosta löytyy telttoja 8m leveyteen saakka, mutta hyvän yhteistyöverkoston kautta voimme toimittaa myös leveämpiä telttakokoja.

Palveluumme sisältyy myös vuokratelttojen kuljetus, kokoaminen ja purku.

Copyright © 2018 Eventworks Oy.