Pöydät

Varastostamme löydät tapahtumaasi tarpeiden mukaiset pöydät.

Pystypöydän korkeus on 110 cm ja sen kannen halkaisija 60 cm. Pöydän väri on musta  Pystypöytiin on saatavilla mm. kätevät kertakäyttöiset paperikangasliinat, joita löytyy eri väreissä, sekä valkoiset kankaiset huppuliinat.

Pystypöydät on pakattu käteviin kuljetuslaatikoihin, joissa on 8 pöytää. Niiden kuljettaminen on helppoa. Pystypöytämme menevät kuljetusasennossa pieneen tilaan, eikä niiden kasaamiseen tai purkamiseen tarvita työkaluja. Niiden käyttäminen on täten helppoa ja nopeaa.

Valikoimastamme löytyy myös mm. 0,75mx2m ja 0,75mx1,5m kokoisia nopeasti kasautuvia klaffipöytiä.

Halutessasi saat pöytiin myös siistit valkoiset kangaspöytäliinat.

Tuolit

Tuolit ovat vieraidesi viihtyvyyden kannalta tärkeä asia ja meiltä löydät mukavat tuolit esimerkiksi kokouksiin, seminaareihin, illalliskutsuihin, istumakonsertteihin.
Korkeat baarijakkarat sopivat korkeutensa puolesta pystypöydän ääreen tai messuosastoille.
Meiltä löydät myös nopeasti kasautuvia klaffituoleja ja puisia käsinojallisia pehmustettuja tuoleja.

Somisteseinät

Somisteseinillä on helppo rajata tilaa tai peittää asioita näkyvistä. Järjestelmä koostuu pohjalevyistä, pysty- ja vaakaputkista sekä kankaista. Somisteseinillä saat nopeasti ja siististi tilaasi juhlan tuntua.
Putket voidaan pakata kuljetusta varten pusseihin ja levyt kulkevat joko laatikossa tai kuormalavalla. Rakenteisiin on käytettävissä useita kangasvaihtoehtoja, kuten normaali musta molton, kevyempi musta kangas tai valkoinen  harsokangas. Rakenteita voidaan käyttää myös erilaisten banderollien ripustamiseen sisätiloissa.

Sohvat

Vuokraa meiltä tapahtumaasi mukavat ja pehmeät sohvakalusteet niin vieraasi pääsevät nauttimaan tunnelmasta mukavassa ja rennossa ympäristössä. Sohvakalusteemme ovat väriltään tyylikkään mustat ja nahkaiset.

Matot

Mattoratkaisuillamme saat tilastasi juhlallisen ja siistin.

Matolla voidaan lattia somistaa haluamallasi värisävyllä, Värivaihtoehtoja on paljon. Sisäänkäyntiin ja käytäville voi luoda ylellisyyttä punaisella matolla ja rajausnauhoilla.

Naulakot

Naulakkomme on omien kokemusten pohjalta suunniteltu toimiviksi.

Vuokrattavissa on erilaisia malleja. Naulakoita on sekä tavallisilla jaloilla että rullilla varustettuja. Naulakkoja on saatavissa sadasta jopa kahteen tuhanteen paikkaan asti- narikkalapuilla tai ilman.

Hyvä toimiva naulakko lisää palvelun sujuvuutta ja on tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa.

Ilmatäytteiset tähdet

Hyvä ja kustannustehokas tapa luoda tunnelmaa.

Ilmatäytteiset tähdet ovat näyttäviä ja soveltuvat isojen tilojen somistamiseen. Tähdet ripustetaan kattoon ja ne toimivat normaalilla verkkojännitteellä. Ne ovat  halkaisijaltaan n.1,6 m. Tähdet sisältävät puhaltimen ja LED lampun. Tähden väri säädetään kaukosäätimellä (ei dmx-ohjausta).

Paellapannut

Paellapannuilla voit valmistaa ruokia niin grillijuhliin, häihin, valmistujaisiin kuin yritysjuhliin.

Paellapannumme ovat pakattuina omiin kuljetuslaatikoihin ja ne on helppo kasata käyttökuntoon. Pannut ovat nestekaasukäyttöiset.

Rasvakeitin

Festariruuan valmistukseen automaattirasvakeitin. Laite tarvitsee 32 A voimavirtasyötön ja käyttää tehoa n.10 kW. Keittimessä on 2 kpl paistoaltaita, jotka vetävät yhteensä n. 20 litraa öljyä. Laitteessa on kaksi paistokoria.

Jääpalakone

Ikimuistoisiin juhliin juomat kylminä.

Mikäli tarvitset paljon jäitä ja jäiden irroittelu palapusseista ei ole sinun juttusi, ratkaisuna on siirrettävä jääpalakone. Jääpalakone tarvitsee sähkö-, vesi- ja viemäriliitännän. Laite valmistaa vuorokaudessa jääpaloja jopa viiden sadan henkilön tapahtumaan

Laitteessa on iso jääpalasäiliö, johon laite jäät valmistaa. Puhdistamme laitteen jokaisen vuokrauksen jälkeen. Ison jäätuoton ansioista voit myös laittaa juomat kauniisti esille jääpedille esim. lasimaljoihin.

Tilaa jääpalakone suoraan tapahtumapaikalle

Kylmälaitteet

Vuokraamme tapahtumiin myös erilaisia kylmälaitteita.

Varastossamme on mm. normaaleja jääkaappeja ja pakastimia.

Lisäksi löytyy suurempia kylmäkaappeja kahdella ovella. (Kaapin mitat l 1,2m, k 2,2m ja s 0,7m)

Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä henkilökuntaamme, niin kerromme lisää!

Räätälöimme juuri Sinulle sopivan kokonaisuuden!

Copyright © 2018 Eventworks Oy.