Lavavalaisu

Pienestäkin esiintymislavasta voi tehdä valaisulla tyylikkään.
Valaisuun meillä on valikoimassa mm. vähän energiaa kuluttavat staattiset ja väriä vaihtavat led-valot, profiiliheittimet sekä erilaiset liikkuvat moving headit.

Messuvalaisu

Perinteinen messuosasto on yleensä pöytiä ja tuoleja, muutama roll up-teline siellä täällä sekä pari julistetta seinällä.
Mitä kaikkea voisikaan tehdä toisin?

Lisäämällä tyylikkäitä valoja sekä kuvatekniikkaa messuosastoille, saadaan osastosta helposti ja yksinkertaisesti tehtyä huomattavasti houkuttelevampi.

Tila ja tunnelmavalaisu

Yksi merkittävistä vahvuuksistamme on tehdä rumastakin kaunista. Toisin sanoen uskomme, että oikeanlaisella valaisulla, kankailla ja muilla somisteilla lähes tila kuin tila voidaan muuttaa sellaiseksi, joka miellyttää katsojaansa.
Olemme toteuttaneet tila- ja tunnelmavalaisuja muun muassa teollisuushalleihin, telttoihin, kirkkoihin,  juhlatiloihin, liiketiloihin, kauppakeskuksiin ja ravintoloihin.

Ulkovalaisu

Suomen tuiskussa ja tuiverruksessa usein ajatellaan, että valaisun luominen ulkotiloihin on mahdotonta.

Olemme eri mieltä.
Eventworks Oy:n henkilöstö on puskenut läpi sateiden ja lumipyryjen jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Onnistuneet ulkovalaisut matkamme varrella ovat saaneet kiitosta niin tilaajiltamme kuin heidän asiakkailtaan.

Copyright © 2018 Eventworks Oy.